OPREMA ZA SMEŠTAJ

BOKS ZA GRUPNO DRŽANJE KRMAČA

Boksovi su dimenzija u funkciji odnosa broja grla u boksu i fronta hranjenja. Boks je snabdeven vratima za krmaču i uvodnicima za ishranu. Bočne strane su izrađene od horizontalnih ili vertikalnih toplocinkovanih cevi visine 100 cm ili od PVC panela. Stubovi su čelični toplocinkovani ili od inox-a.

 

BOKSOVI ZA PRAŠENJE KRMAČA

Boksovi za prašenje krmača su dimenzije 2.40m x 1.80m i snabdeveni su uklještenjem za krmaču, grafitnim grejačem za prasad na leglu, pojilicama za prasad i krmaču, plastičnim hranilicama za krmaču i prasad na sisi, PVC panelima za ogradu boksa i rešetkama za izđubravanje dimenzija 1.20m x 1.80m.

prasenje_krmaca_01
prasenje_krmaca_02
prasenje_krmaca_03
prasenje_krmaca_04
prasenje_krmaca_05

 

KAVEZ ZA ODGOJ – ‘’MALE GRUPE’’

Kavez je snabdeven grafitnim grejačem punjenim poliuretanom d=5cm za prasad, hranilicom I toplocinkovanom ogradom. Rešetka za izđubravanje je plastična.

 

BOKS ZA ODGOJ – ‘’VELIKE GRUPE’’

Boks za predtov je dimenzija 330cm x 300cm. Ograde boksa su od vertikalnih toplocinkovanih cevi visine 600mm, i donjim panelom visine 250mm. Boks je snabdeven vratima i hranilicom za tešku hranu.

velike-grupe01

 

 

 

 

 

 

BOKS ZA TOV

Boks za tov je dimenzija 340cm x 360cm. Boks ima  vrata za tovljenike. Ugaoni elementi boksa su od PVC panela visine  1000 mm sa završnim toplocinkovanim cevima. Prednja i zadnja strana boksa su od horizontalnih ili vertikalnih toplocinkovanih cevi Ø3/4“. Uz boks se isporučuje po trebna vodovodna instalacija za napajanje tovljenika. Boks je snabdeven vratima i automatskom hranilicom za tešku hranu.

boks_za_tov02
boks_za_tov03
boks_za_tov01
boks_za_tov04

Proizvode koje ovde možete videti su svi iz naše sopstvene proizvodnje. Radimo i po narudžbinama i posebnoj potrebi kupaca, vršimo i transport i ugradnju i  servis svih naših proizvoda.